Tiina

Ravintovalmentaja Tiina

Olen ravintovalmentaja Tiina Pulkkinen. Autan sinua toteuttamaan pidemmän ajan elämäntapamuutoksen tai lyhyemmän ravitsemuskartoituksen. Olen koulutukseltani liikunnan- ja terveystiedon opettaja (LitM) sekä ravintovalmentaja (trainer4you). Opettajan työssä olen toiminut n. 15 vuoden ajan yläkoulussa ja lukiossa.

Ravitsemus ja sen tuoma hyvä olo on aina kiinnostanut minua. Perheestäni ja lähisuvusta löytyy erilaisia ruoka-aineallergioita, keliakiaa ja kasvisruokailijoita, joka lisäsi mielenkiintoani opiskella ja saada lisätietoja näihin erityisruokavalioihin liittyen.

Ravintovalmentajaopintojen sekä ravitsemustieteen perusopintojen (UEF) aikana mielenkiinto lisääntyi myös painonhallintaan ja painonpudottajiin. Kolmen lapsen äitinä koen myös tärkeäksi lasten ja nuorten ruokailutottumukset, monipuolisen ravitsemuksen sekä nuoren urheilijan ravitsemuksen.

Ravintovalmennuksessa kiinnitän huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja pyrin löytämään juuri sinulle sopivan tavan terveellisen ruokavalion noudattamiseen. Valmennuksissani pyritään pysyviin, terveellisiin elintapamuutoksiin ja niiden avulla saavutettavaan hyvään oloon.

Tavoitteena on oikeanlaisen ravitsemuksen aikaansaama energisyys, lisääntynyt elämänilo, parantunut vastustuskyky ja parantunut suoliston toiminta – terveempi uudistunut sinä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia ravitsemuksen saralla kiinnostaa tai mietityttää sinua ja haluaisit saada siihen apua tai tukea!