Palvelut

Jokainen ravintovalmennus on yksilöllisesti tehty juuri sinua varten.
Tässä näet esimerkkejä palvelupaketeista, mutta voidaan suunnitella erilainen,
sinun tarpeisiin sopiva valmennus.
Myös kertakäynnit ja etävalmennus onnistuvat.

Ravintovalmennuksen alkutapaaminen

Alkutapaaminen sisältää lähtötilanteen kartoituksen ja keskustelun omista tavoitteista n. 1h.
(Sisältyy kaikkiin paketteihin ja veloitetaan vain, jos päätetään ettei valmennusta jatketa.)

Ruokavalion tarkastus

Ruokavalion tarkastus sopii sinulle, jos haluat muuttaa ruokavaliotasi terveellisemmäksi.

Ruokavalion tarkastus sisältää: Alkukartoituksen + 1 tapaamisen (n.1,5h), ohjeet ruokapäiväkirjan pitoon (5vrk), tarkan analyysin ruokapäiväkirjasta (kaloreiden saanti suhteessa kulutukseen, vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden saanti suhteessa tarpeeseen, energiaravintoaineiden jakautuminen), ohjeet ja vinkit ruokavalion muutoksiin sinun tavoitteiden mukaisesti.

3kk yksilöllinen ravintovalmennus

Kolmen kuukauden ravintovalmennus sopii sinulle, jos haluat tehdä muutoksia kohti terveellisempää elämäntapaa, pudottaa painoa alle 5kg tai kiinteytyä.

Kolmen kuukauden ravintovalmennus sisältää: Alkukartoituksen + 4 tapaamista n. 3kk aikana (n.1h/kerta). Ruokapäiväkirjapohjan sekä ruokapäiväkirjan analyysin. Ohjeet omien tavoitteiden mukaisiin muutoksiin ruokavaliossa. Vinkkejä ruokien valmistukseen tai ohjeistusta kaupassa valittaviin tuotteisiin. Motivoivia välitavoitteita ja kotitehtäviä. Sähköposti- ja puhelintuen 3kk ajan.

6kk yksilöllinen ravintovalmennus

Kuuden kuukauden valmennus sopii sinulle, jos haluat pidempään tukea pysyvän elämäntapamuutoksen saavuttamiseksi tai pudottaa painoa enemmän kuin 5kg.

Kuuden kuukauden ravintovalmennus sisältää: Alkukartoituksen + 7 tapaamista n. 6kk aikana (n.1h/kerta). Ruokapäiväkirjapohjan sekä ruokapäiväkirjan analyysin. Ohjeet omien tavoitteiden mukaisiin muutoksiin ruokavaliossa sekä vinkkejä ruokien valmistukseen tai ohjeistusta kaupassa valittaviin tuotteisiin. Motivoivia välitavoitteita ja kotitehtäviä. Sähköposti- ja puhelintuen 6kk ajan.

Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennuksessa pyritään pysyvään elämäntapamuutokseen. Saat vinkit, ohjeet ja ryhmän vertaistuen, jotta saavutat tavoitteesi.

Tapaamiset sisältävät luentoja, keskusteluja ja erilaisia tehtäviä, joiden avulla saat konkreettisia työkaluja arkeen. Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri sinun työ- tai kaveriporukalle sopiva valmennus.

Luennot

Luennot voidaan sopia työyhteisönne tai seuranne tarpeisiin sopivaksi. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Hinnat sisältävät alv:n 24%